Novi interaktivno zabavni show za djecu 'Čarobno ljeto' putuje po Hrvatskoj.
Čarobno ljeto je zabavno animacijski program za djecu kojeg izvodi klaun Šarenko i Čarobni animatori.

Čarobno ljeto je priča o ljubavi, prijateljstvu, plesu, igrama i čaroliji. U ovom zabavnom programu imamo priču o ljetnoj romansi između klauna i klaunice koja je prikazana na duhovit način a kroz gegove i trikove djeca interaktivno sudjeluju i čine priču još zanimljivijom. U programu se koriste poznate dječje pjesmice i plesne koreografije a koriste se i orginalne pjesmice čarobnih animatora koje kroz igru i ples zabavljaju male i velike. Ima tu i žongliranja, igara, limbo plesa.i slatkih poklona za svu djecu.

S Čarobnim ljetom dolazi i profesionalno ozvučenje, kompletna scenografija i rekviziti kako bi ukupan dojam bio na zaista zavidnoj razini.Program su prepoznale mnoge turističke zajednice i mjesta:
Čarobno ljeto je do sada gostovalo u Milni, Brelima, Rogoznici i Vrsima a očekuje nas gostovanje u Slanom, Omišu i Tribunju.

Moto Čarobnih animatora i Čarobnog ljeta je pleši, pjevaj i igraj se sa nama!!!
Veselimo se novim nastupima i šaljemo čaroban pozdrav svima!!!

klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-01
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-02
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-03
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-04
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-05
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-06
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-07
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-08
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-09
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-10
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-11
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-12
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-13
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-14
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-15
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-16
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-17
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-18
klaun-sarenko-rogoznica-carobno-ljeto-19

III gimnazija je ove godine za pomoć oko već tradicionalne božićne proslave i podjele poklona djeci naših djelatnika pozvala Čarobnog djeda Božićnjaka koji je svojim zabavnim nastupom animirao i zabavio preko 40 djece predškolskog uzrasta. Unio je blagdanski duh ne samo u srca mališana već i brojnih mama, tata, djedova, baka i ostalih. Sva djeca su dobila slikovnice iz humanitarnog projekta 'Zmaj Anđelko pomaže djeci' i tako smo dobili jednu lijepu humanitarnu, zabavnu i čarobnu priču.

III Gimnazija Split

Klaun Šarenko je u našem vrtiću izveo nezaboravnu predstavu s obiljem smijeha i oduševljenja. Njegova interakcija s djecom je bila prisutna od početka do krajanastupa pri čemu je cijelo vrijeme zadržao dječju koncentraciju. Sve pohvale i preporuke.

'DV pipi duga čarapa solin'

Šarenko bilo je prekrasno, zabavili ste djecu i unjeli ste u dječje živote zabavu, smijeh, igru….
Uz smijeh i zabavu uveli ste nas u blagdansko vrijeme darivanja, i ispunili sva naša očekivanja, i više od toga…
Preporučamo Šarenka svakoj dječjoj zabavi, jer će zasigurno uljepšati svaki trenutak  posebnog dana.
Hvala Vam Šarenko na nezaboravnoj blagdanskoj zabavi, najbolji ste.

Ustanova Des Split

Posjet Djeda Božićnjaka djeci dijabetičarima do 14 godina u SPLITSKOM DIJABETIČKOM DRUŠTVU. Također posjetu su prisustvovali braća, sestre, roditelji i prijatelji malih dijabetičara koji su se svi zajedno upoznali sa čarobnom stranom Djeda Božićnjaka. Djed je svojim čarolijama i trikovima nasmijao i zabavio kako djecu tako i odrasle. Veselje uz podjelu poklona dodatno je naglasio šalama. Veliko hvala!

'Splitsko dijabetičko društvo'

Klaun Šarenko je naš prijatelj i volonter koji već godinama sudjeluje u našoj akciji A di si ti?!
Naša zajednička misija je senzibiliziranje djece za socijalne probleme, poticanje volonterstva kod djece i brige za druge. Naša zajednička misija je izgradanja mladih ljudi koji će ovaj naša grad učiniti boljim i šarenijim. Hvala našem prijatelju i vidimo se u prvoj sljedećoj akciji solidarnosti!

U ime svih korisnika, volontera i zaposlenika MoSt-a 
Drago Lelas

Poštovani, Zahvaljujemo se za suradnju na adventu održanom u Dugom Ratu. Svojim nastupom ste izmamili osmjehe na lica kako najmladima tako i njihovim roditeljima. Nadamo se budu6im suradnjama. Dugi Rat, 18.12.2017. god.

TZ Dugi Rat

Zahvaljujemo Vam za izrazito veselje koje nam svojim radom već duže vrijeme unosite u našu ustanovu.Već dvije godine surađujemo i s velikom radošću iščekujemo svaki Vaš dolazak.
Stoga Vam se želimo zahvaliti i ovim putem i poželjeti Vam još mnogo izmamljenih osmjeha na licima najmlađih.

Anita Sedlar, 'DV Mala Sirena'

Djeca su iskrena, a njihova iskrena srca prepoznala su klauna Šarenka.Najvažnije prilikom tog kontakta su njihova radost, zabav i veselje.Naime, Šarenko je pokretač kod niza uspješnih solinskih zabavnih programa. Njegovi trikovi, žongliranje, ples, baloni izvlače ono najlijepše, a to je veseli smijeh kod djece.
Ističemo izvrsnost i korektnost odrađenih programa za djecu s područja Grada Solina.

Radojka Bučan, 'Grad Solin prijatelj djece'

Dječji doček 2018. Svakako je jedan od najatraktivnijih programa koji se, u sklopu manifestacije Omiški božićni grad održao na trgu Stjepana Radića tijekom prosinca.
Brojna nasmješena dječja lica, ali zadovoljni i sretni roditelji dokaz su odličnog programa koji je klaun Šarenko pripremio za Omišane.
Radujemo se dočeku 2019. I novim Šarnekovim iznenađenjima.

Petra Bartulović, 'Grad Omiš'

Zahvaljujemo vam ste što ste kao klaun Šarenko doprinijeli našem ljetnom kulturno zabavnom programu te ste svojim nastupima izmamili velike osmjehe na lica djece i roditelja.
Radujemo se našoj daljnjoj suradnji.

Marijo Mladinić, TZ Rogoznica
Slider