Dječji maskenbali u Dalmaciji 2019

Ove godine održani su maskenbali za djecu diljem Dalmacije a klaun Šarenko nastupao je sa nekoliko novih predstava i zabavno animacijskih programa.

Karnevalski mjesec započeli smo u Marini 01.03.2019. gdje je Šarenko zajedno sa čarobnim animatorima nastupio sa zabavno animacijskim programom 'Čarobni maskenbal'
Sve je započelo povorkom dječjih vrtića i osnovne škole kroz mjesto i predstavljanjima maski na pozornici. Nakon toga svi su uživali u novim plesnim koreografijama, mađioničarskim trikovima, interaktivnim igrama, žongliranju i pjevanju.

maskenbal-sa-sarenkom-u-marini-01
maskenbal-sa-sarenkom-u-marini-02
maskenbal-sa-sarenkom-u-marini-03
maskenbal-sa-sarenkom-u-marini-04
maskenbal-sa-sarenkom-u-marini-05

 

Maskenbal za sve vrtiće sa solinskog područja održan je u Solinu dana 02.03.2019. u dvorani na Bilankuši. Šarenko je ovog puta nastupio sa svojim zabavnim programom koji su uveličali dva posebna gosta, maskota Dalmatinac i za dj –pultom akcijski junak Gekko. Na zabavi je prisustvovalo oko 1000 djece i roditelja, uz sokove i krafne svi su zajedno plesali, igrali se, izvodili čarolije i na kraju imali posebno iznenađenje propremljeno od strane solinskih vatrogasaca.

carobni-maskenbal-solin-01
carobni-maskenbal-solin-02
carobni-maskenbal-solin-03
carobni-maskenbal-solin-04
carobni-maskenbal-solin-05

 

Splitski dječji krnjeval održan je u Đardinu 03.03.2019. a Šarenko je sa ekipom čarobnih animatora organizirao i izveo interaktivnu predstavu pod nazivom 'Čarobna Šuma' predstava je to u kojoj su glavni likovi štrumfovi koji se zajedno sa djecom igraju, plešu i pjevaju. Klaun Šarenko je bio u ulozi papa Štrumfa koji izvodi čarolije i experimente. U Đardinu se okupio veliki broj djece i roditelja koji su zajedno nakon predtsvae išli u povorku preko grada do splitske rive gdje se nastavio zabavni program.

djecji-splitski-krnjeval-dardin-01
djecji-splitski-krnjeval-dardin-02
djecji-splitski-krnjeval-dardin-03
djecji-splitski-krnjeval-dardin-04
djecji-splitski-krnjeval-dardin-05

 

Klaun Šarenko bio je sponzor glavne nagrade za najbolju dječju masku. Ovogodišnji dobitnik je transformer kojem ovim putem čestitam i kojem je Šarenko poklonio bon za proslavu rođendana uz najveći programski paket.

krnjeval-split-najbolja-maska-01
krnjeval-split-najbolja-maska-02
krnjeval-split-najbolja-maska-03
krnjeval-split-najbolja-maska-04
krnjeval-split-najbolja-maska-05

 

Nakon prošlogošinje premijere i prvih vrlo uspješnih maškara u Žrnovnici održane su i druge po redu Žrnovačke maškare na Korešnici 03.03.2019.Klaun Šarenko nastupio je u sklopu cjelokupnog programa koji je organizirala udruga Tulipani zajedno sa svim Žrnovčanima. Jako lijep dan, dobro raspoložena i vesela djeca rezultat su još jednog nezaboravnog partya sa igrama, plesom, pjesmama, trikovima i gegovima. Birala se i najbolja maska a za kraj je spaljen i krnje u obliku veliko Pinokia.

klau-sarenko-maskenbal-zrnovnica-01
klau-sarenko-maskenbal-zrnovnica-02
klau-sarenko-maskenbal-zrnovnica-03
klau-sarenko-maskenbal-zrnovnica-04
klau-sarenko-maskenbal-zrnovnica-05

 

Isti dan 03.03.2019. održane su i maškare u trgovačkom centru Joker u kojem je Šarenko nastupio još jednom sa čarobnim animatorima. Ovog puta Šarenko je zabavljao djecu na duhovitom hrvatsko engleskom jeziku. Organizirali smo povorku preko cjelog centra, veliki limbo, mnoštvo igara i plesa.
Također se birala najbolja maska uz prigodne poklone centra za najbolje i najkreativnije maske.

maskenbal-joker-01
maskenbal-joker-02
maskenbal-joker-03
maskenbal-joker-04
maskenbal-joker-05

 

Dana 04.03.2019. održan je maskenbal za dječje vrtiće u Splitu gdje je Šarenko nastupio zajendo sa čarobnim animatorima i interaktivnom predstavom 'Čarobna Šuma' Time je i završen ovogosišnji karneval koji je trajao nekoliko dana i uz lijepo vrijeme bio jedan od najlijepših do sada.


Slike sa svih karnevalskih zabava pogledajte u fotogaleriji.

III gimnazija je ove godine za pomoć oko već tradicionalne božićne proslave i podjele poklona djeci naših djelatnika pozvala Čarobnog djeda Božićnjaka koji je svojim zabavnim nastupom animirao i zabavio preko 40 djece predškolskog uzrasta. Unio je blagdanski duh ne samo u srca mališana već i brojnih mama, tata, djedova, baka i ostalih. Sva djeca su dobila slikovnice iz humanitarnog projekta 'Zmaj Anđelko pomaže djeci' i tako smo dobili jednu lijepu humanitarnu, zabavnu i čarobnu priču.

III Gimnazija Split

Klaun Šarenko je u našem vrtiću izveo nezaboravnu predstavu s obiljem smijeha i oduševljenja. Njegova interakcija s djecom je bila prisutna od početka do krajanastupa pri čemu je cijelo vrijeme zadržao dječju koncentraciju. Sve pohvale i preporuke.

'DV pipi duga čarapa solin'

Šarenko bilo je prekrasno, zabavili ste djecu i unjeli ste u dječje živote zabavu, smijeh, igru….
Uz smijeh i zabavu uveli ste nas u blagdansko vrijeme darivanja, i ispunili sva naša očekivanja, i više od toga…
Preporučamo Šarenka svakoj dječjoj zabavi, jer će zasigurno uljepšati svaki trenutak  posebnog dana.
Hvala Vam Šarenko na nezaboravnoj blagdanskoj zabavi, najbolji ste.

Ustanova Des Split

Posjet Djeda Božićnjaka djeci dijabetičarima do 14 godina u SPLITSKOM DIJABETIČKOM DRUŠTVU. Također posjetu su prisustvovali braća, sestre, roditelji i prijatelji malih dijabetičara koji su se svi zajedno upoznali sa čarobnom stranom Djeda Božićnjaka. Djed je svojim čarolijama i trikovima nasmijao i zabavio kako djecu tako i odrasle. Veselje uz podjelu poklona dodatno je naglasio šalama. Veliko hvala!

'Splitsko dijabetičko društvo'

Klaun Šarenko je naš prijatelj i volonter koji već godinama sudjeluje u našoj akciji A di si ti?!
Naša zajednička misija je senzibiliziranje djece za socijalne probleme, poticanje volonterstva kod djece i brige za druge. Naša zajednička misija je izgradanja mladih ljudi koji će ovaj naša grad učiniti boljim i šarenijim. Hvala našem prijatelju i vidimo se u prvoj sljedećoj akciji solidarnosti!

U ime svih korisnika, volontera i zaposlenika MoSt-a 
Drago Lelas

Poštovani, Zahvaljujemo se za suradnju na adventu održanom u Dugom Ratu. Svojim nastupom ste izmamili osmjehe na lica kako najmladima tako i njihovim roditeljima. Nadamo se budu6im suradnjama. Dugi Rat, 18.12.2017. god.

TZ Dugi Rat

Zahvaljujemo Vam za izrazito veselje koje nam svojim radom već duže vrijeme unosite u našu ustanovu.Već dvije godine surađujemo i s velikom radošću iščekujemo svaki Vaš dolazak.
Stoga Vam se želimo zahvaliti i ovim putem i poželjeti Vam još mnogo izmamljenih osmjeha na licima najmlađih.

Anita Sedlar, 'DV Mala Sirena'

Djeca su iskrena, a njihova iskrena srca prepoznala su klauna Šarenka.Najvažnije prilikom tog kontakta su njihova radost, zabav i veselje.Naime, Šarenko je pokretač kod niza uspješnih solinskih zabavnih programa. Njegovi trikovi, žongliranje, ples, baloni izvlače ono najlijepše, a to je veseli smijeh kod djece.
Ističemo izvrsnost i korektnost odrađenih programa za djecu s područja Grada Solina.

Radojka Bučan, 'Grad Solin prijatelj djece'

Dječji doček 2018. Svakako je jedan od najatraktivnijih programa koji se, u sklopu manifestacije Omiški božićni grad održao na trgu Stjepana Radića tijekom prosinca.
Brojna nasmješena dječja lica, ali zadovoljni i sretni roditelji dokaz su odličnog programa koji je klaun Šarenko pripremio za Omišane.
Radujemo se dočeku 2019. I novim Šarnekovim iznenađenjima.

Petra Bartulović, 'Grad Omiš'

Zahvaljujemo vam ste što ste kao klaun Šarenko doprinijeli našem ljetnom kulturno zabavnom programu te ste svojim nastupima izmamili velike osmjehe na lica djece i roditelja.
Radujemo se našoj daljnjoj suradnji.

Marijo Mladinić, TZ Rogoznica
Slider