Tematske zabave

Tematske zabave

Animacijski programi za djecu koji izvode kostimirani animatori u kostimima ili maskotama. Svaka tema ima osmišljen animacijski program koji sadrže igre, natjecanja, facepainting, glazbeno zabavnu animaciju, druženje sa djecom i slikavanje. Tematski programi sa maskotama traju 45 minuta a svi programi sa kostimiranim likovima traju 60 minuta. Tematske zabave idealne su za proslave dječjih rođendana, krštenja, pričesti a mogu se organizirati i u trgovačkim centrima ili za potrebe bilo kojeg eventa koji uključuje dječji program.Odaberite jednu od tematskih zabava koja će iznenaditi i rasveseliti vaše dijete i sve njegove prijatelje.

Super junaci

Tematska zabava - Super junaci

Tematska zabava u kojoj sudjeluju najpoznatiji akcijski junaci; Batman, Spiderman i Superman.

Program vode 3 kostimirana animatora koji organiziraju za djecu interaktivno zabavne i natjecateljske igre.

Djeca se zajedno sa svojim junacima natječu u igrama spretnosti, poligonima, utrkama Osim igara naši junaci se druže sa djecom na rođendanu, vole plesati i zezati se a svi zajedno dočekuju tortu uz nezaboravnu fotografiju i uspomenu za cijeli život.

Cijena: 1500 kn

Frozen party

Ana, Elza i Olaf najpoznatiji su zimski crtani likovi iz poznatog crtića Frozen. U ovoj tematskoj priči Ana i Elza igraju se sa djecom, plešu i igraju se sa Olafom.

U tematski program je uključen facepainting te Ana i Elza oslikavaju djeci lica.Poseban dio program je glazbeno zabavni gdje djeca zajedno sa animatorima plešu na najpoznatije božićne pjesme.

Poseban poklon za slavljenika/cu je i zimski cd dječjih pjesama.

Cijena: 1500 kn
Tematska zabava - Frozen party

Disney maskote

Tematska zabava - Disney maskote

Najpoznatiji likovi iz Disneylanda stižu na vašu adresu i rođendansku proslavu vašeg djeteta kao najveće iznenađenje.Miki, Mini i Šiljo pripremili su mali disco party za vaše mališane te uz igre, ples i pjesmu zabavljaju slavljenika i goste.

Djeca zajedno sa Disney likovima plešu na najpoznatije dječje koreografije, igraju glazbeno zabavne igre i druže se sa omiljenim prijateljima.

Doček torte uz ove likove je posebna uspomena i fotografija za cijeli život.

Cijena: 1500 kn

Djed mraz i vilenjaci

Čarobna božićna priča Djedovih glavnih pomoćnika Vilenjaka o Božiću, blagdanima, ljubavi, prijateljstvu i pomaganju drugima.Kako se pripremaju pokloni za svu djecu?

Kako se Vilenjaci slažu međusobno i jeli baš sve ide po planu saznajte u ovoj hit predstavi koja je ispunjena čarolijama, plesom, pjesmom i  igrama.

Nakon predstave Djed I Vilenjaci se slikavaju sa djecom I dijele poklone uz posebnu božićnu scenografiju.

Cijena: 1500 kn
Tematska zabava - Djed mraz i vilenjaci

PJ masks

Tematska zabava - PJ masks

Gekko, Catboy i Owlette su super junaci koji su danju obični školarci, a noću se pretvaraju u superheroje koji plove u noć kako bi spasili dan.

Ovi omiljeni dječji junaci rješavaju zagonetke, upuštaju se u akcijske pustolovine i zajedno sa djecom se igraju, organiziraju razne poligone spretnosti i brzine, natječu se zajedno sa djecom te im pomažu u svladavanju zadanih problema i zagonetki.

Ovaj tematski party je izuzetno zabavan, dinamičan i interaktivan.

Cijena: 1500kn

Obrazac za rezervaciju

Polja označena su obavezna.

Ova web stranica zaštićena je reCAPTCHAom te Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge se primjenjuju.