Partneri klauna Šarenka

Plesni studi D'N'F (Dance and Fun) već duži niz godinadjeluje i radi s djecom,mladima iodraslima kroz ples i zabavu,te su osvojili mnogobrojne nagrade u sportskom i umjetničkom svijetu.Sudjeluje u mnogimtelevizijskim emisijama, javnim nastupima i pratnjama pjevača.Kombinacijom plesa, pjesme i igre osmislili su mnoge dječje programe,te njihovi treneri i voditelji uspješno rade kao plesni i dječji animatori, programski voditelji, dj-evi i performeri.

Čarobni animatori su grupa profesionalnih animatora za djecu sa višegodišnjim iskustvom. U našim animatorskim nastupima i predstavama uz zanimljive igre, puno se pjeva i pleše. Naš tim je sastavljen od više animatora i lako se prilagođavamo zadanim prostornim uvjetima i tematici.

Mladi, kreativni I inovativni tim ljudi koji se profesionalno bavi turističkom animacijom, ali I svim srodnim oblicima stvaranja nezaboravnih trenutaka I lijepih uspomena.Našim partnerima želimo pružiti kvalitetan I adekvatan animacijski program, ali I provedbu istog u cilju da pomognemo u stvaranju brenda destinacije, zadržavanje gosta unutar turističkog objekta I time povećati izvanpansionsku potrošnju.