Česta pitanja o nastupu klauna za dječji rođendan!

Za koji uzrast je namijenjen program?

 • Programi od 60 i 90 minuta su idealni za djecu od 3 do 9 godina.
 • Program od 120 minuta je namijenjen za dječji uzrast od 9 do 12 godina.

Gdje i u kakvim prostorima se izvodi program za dječji rođendan?

 • dječjim igraonicama i mjestima prilagođenim za organizaciju dječjih rođendana
 • stanovima i privatnim kućama
 • pizzerijama, restoranima i kafićima (ukoliko za to postoje uvjeti)
 • javnim površinama (igralištima, livadama, dječjim terenima)
 • ostalo po potrebi i dogovoru s roditeljima

Kakav prostor je adekvatan za izvođenje programa?

Što veći to bolji! Probajte osigurati što više prostora za program kako bi se on mogao odraditi što kvalitetnije.. Pod tim se misli da izvođač, u ovom slučaju klaun, ima mjesto ili kutak gdje može postaviti svoju opremu i prostor ispred kojeg se mogu odraditi igre, natjecanja, žongliranje, ples i ostalo. Program je teško održati u malim i skučenim prostorima uključujući dječje sobice ili tome slično.

Na kojem području radi klaun Šarenko?

 • Splitsko - dalmatinska županija
 • Dubrovačko - neretvanska županija
 • Šibensko - kninska županija
 • Ostalo po dogovoru

Koji su termini i satnice rođendana?

 • Radno vrijeme klauna Šarenka je svakim danom od 09:00 do 22:00 h
 • Jutarnji termini su: 10:00 i 11:30 h
  Popodnevni termini su: 16:00, 17:30 i 19:00 h
  Termini nisu fiksni i mogu se dogovarati u drukčijim satnicama ovisno o popunjenosti toga dana, udaljenosti od jednog do drugog nastupa i trajanju programa dječjeg rođendana.
 • Većina dječjih rođendana se slavi vikendom, termini se brzo popune tako da ukoliko i Vi organizirate rođendan za vikend potrebno se javiti što prije ako znate već datum i vrijeme proslave dječjeg rođendana.
 • Računajte barem mjesec dana prije željenog termina.

Kako rezervirati?

 • Rezervacije se šalju putem obrasca u izborniku rezervacije.
 • Potvrdu rezervacije dobijate putem maila ili sms poruke.

Plaćanje:

 • Plaćanje nastupa na dječjim rođendanima je u gotovini. Plaćanje se vrši nakon nastupa kao i izdavanje računa za nastup.
 • Kapare se ne uzimaju, ali Vas zato molim da mi u slučaju odgode termina što prije javite kako bi se termin mogao ponuditi drugima.

Posebne napomene prije dolaska klauna na dječji rođendan!

 • Pripremite mjesto za klauna i njegovu opremu za izvođenje programa.
 • Najavite djeci da dolazi klaun koji će ih zabavljati, igrati se s njima, izvoditi trikove i darivati ih figurama od balona. Možete im pokazati video. Dakle, pozovite ih da surađuju i uključe se u program što je više moguće.
 • Napomenite im da fizički ne diraju klauna kao i njegove stvari za program.
 • Ukoliko imate dodatnih napomena vezano za posebne potrebe nekog djeteta bilo psihičke ili fizičke, svakako to napomenite klaunu kao bi on mogao što bolje surađivati s tim djetetom i pripaziti na sve što treba. Šarenko ima veliko iskustvo u raznim situacijama i uvijek će potražiti najbolje rješenje za dobrobit svakog djeteta i sudionika proslave rođendana.
 • Što se tiče bojažljivosti određenog broja djece na pojavu klauna to je sasvim normalno i nemojte djecu forsirati i tjerati na ikakve radnje dok se sami ne opuste i vide da je klaun zapravo osoba koja se igra, smije i druži sa svima. Zbog toga Šarenko više ne nanosi šminku na lice, već ima samo nos i šešir kako bi djeca što brže i lakše prihvatila izgled te odbacila strah prema klaunu.

Za sve ostalo što Vas zanima slobodno pošaljite upit ili nazovite Šarenka na 091/239-4444!

III gimnazija je ove godine za pomoć oko već tradicionalne božićne proslave i podjele poklona djeci naših djelatnika pozvala Čarobnog djeda Božićnjaka koji je svojim zabavnim nastupom animirao i zabavio preko 40 djece predškolskog uzrasta. Unio je blagdanski duh ne samo u srca mališana već i brojnih mama, tata, djedova, baka i ostalih. Sva djeca su dobila slikovnice iz humanitarnog projekta 'Zmaj Anđelko pomaže djeci' i tako smo dobili jednu lijepu humanitarnu, zabavnu i čarobnu priču.

III Gimnazija Split

Klaun Šarenko je u našem vrtiću izveo nezaboravnu predstavu s obiljem smijeha i oduševljenja. Njegova interakcija s djecom je bila prisutna od početka do krajanastupa pri čemu je cijelo vrijeme zadržao dječju koncentraciju. Sve pohvale i preporuke.

'DV pipi duga čarapa solin'

Šarenko bilo je prekrasno, zabavili ste djecu i unjeli ste u dječje živote zabavu, smijeh, igru….
Uz smijeh i zabavu uveli ste nas u blagdansko vrijeme darivanja, i ispunili sva naša očekivanja, i više od toga…
Preporučamo Šarenka svakoj dječjoj zabavi, jer će zasigurno uljepšati svaki trenutak  posebnog dana.
Hvala Vam Šarenko na nezaboravnoj blagdanskoj zabavi, najbolji ste.

Ustanova Des Split

Posjet Djeda Božićnjaka djeci dijabetičarima do 14 godina u SPLITSKOM DIJABETIČKOM DRUŠTVU. Također posjetu su prisustvovali braća, sestre, roditelji i prijatelji malih dijabetičara koji su se svi zajedno upoznali sa čarobnom stranom Djeda Božićnjaka. Djed je svojim čarolijama i trikovima nasmijao i zabavio kako djecu tako i odrasle. Veselje uz podjelu poklona dodatno je naglasio šalama. Veliko hvala!

'Splitsko dijabetičko društvo'

Klaun Šarenko je naš prijatelj i volonter koji već godinama sudjeluje u našoj akciji A di si ti?!
Naša zajednička misija je senzibiliziranje djece za socijalne probleme, poticanje volonterstva kod djece i brige za druge. Naša zajednička misija je izgradanja mladih ljudi koji će ovaj naša grad učiniti boljim i šarenijim. Hvala našem prijatelju i vidimo se u prvoj sljedećoj akciji solidarnosti!

U ime svih korisnika, volontera i zaposlenika MoSt-a 
Drago Lelas

Poštovani, Zahvaljujemo se za suradnju na adventu održanom u Dugom Ratu. Svojim nastupom ste izmamili osmjehe na lica kako najmladima tako i njihovim roditeljima. Nadamo se budu6im suradnjama. Dugi Rat, 18.12.2017. god.

TZ Dugi Rat

Zahvaljujemo Vam za izrazito veselje koje nam svojim radom već duže vrijeme unosite u našu ustanovu.Već dvije godine surađujemo i s velikom radošću iščekujemo svaki Vaš dolazak.
Stoga Vam se želimo zahvaliti i ovim putem i poželjeti Vam još mnogo izmamljenih osmjeha na licima najmlađih.

Anita Sedlar, 'DV Mala Sirena'

Djeca su iskrena, a njihova iskrena srca prepoznala su klauna Šarenka.Najvažnije prilikom tog kontakta su njihova radost, zabav i veselje.Naime, Šarenko je pokretač kod niza uspješnih solinskih zabavnih programa. Njegovi trikovi, žongliranje, ples, baloni izvlače ono najlijepše, a to je veseli smijeh kod djece.
Ističemo izvrsnost i korektnost odrađenih programa za djecu s područja Grada Solina.

Radojka Bučan, 'Grad Solin prijatelj djece'

Dječji doček 2018. Svakako je jedan od najatraktivnijih programa koji se, u sklopu manifestacije Omiški božićni grad održao na trgu Stjepana Radića tijekom prosinca.
Brojna nasmješena dječja lica, ali zadovoljni i sretni roditelji dokaz su odličnog programa koji je klaun Šarenko pripremio za Omišane.
Radujemo se dočeku 2019. I novim Šarnekovim iznenađenjima.

Petra Bartulović, 'Grad Omiš'

Zahvaljujemo vam ste što ste kao klaun Šarenko doprinijeli našem ljetnom kulturno zabavnom programu te ste svojim nastupima izmamili velike osmjehe na lica djece i roditelja.
Radujemo se našoj daljnjoj suradnji.

Marijo Mladinić, TZ Rogoznica
Slider