Edukativno - Interaktivno - Zabavno – Duhovito – Čarobno

previous arrow
next arrow
Slider

Interaktivne predstave za djecu

Draga djeco, tete i roditelji,

klaun Šarenko već više od 15 godina osmišlja i organizira zabavno animacijske programe za djecu i izvodi predstave u kojima je naglasak na interakciji i aktivnom sudjelovanju djece tokom svih programa i predstava.U svom dugogodišnjem radu Šarenko je surađivao s mnogim umjetnicima iz kazališta, umjetničkim organizacijama, pedagozima i glazbenim umjetnicima i sa velikim iskustvom i predanošću prema poslu stvarao i gradio predstave koje oduševljavaju djecu ali i odrasle.Prepoznali su to mnogi što svjedoči na stotine izvedenih predstava kao reference teta i preporuke dječjih vrtića u Hrvatskoj.

Šarenko je član Hrvatske Glazbene unije i registriran je kao izvođačka umjetnost.Programe koje izvodi autorska su i jedinstvena umjetnička djela.

Smijeh je lijek za sve

Interaktivna, edukativna, zabavno glazbena i duhovita predstava u kojoj djeca upoznaju klauna koji ih kroz igre, gegove, plesove, trikove i žongliranje nasmijava i vodi kroz životnu priču koja sadržava mnoge edukativne elemente o prometu, prirodi, ekologiji, životinjama, zdravlju i bontonu.
Trajanje predstave: 35 minuta
Poklon za djecu: Figura od balona
Poklon za vrtić: Cd orginalnih dječjih pjesama

Čarobni Djed Božićnjak

Interaktivna predstava u kojoj je glavni lik Čarobni djed Božićnjak koji na zabavan način prikazuje djeci nadolazeće blagdane i vodi ih plesom, pjesmom i posebnim čarolijama u blagdansku priču u kojoj su najvažniji obitelj, prijatelji, sreća i pomagnaje drugima.
Čarobni Djed svira božićne pjesme na gitari i dariva djecu poklonima.
*Predstava sadrži posebnu scenografiju i sva djecu se mogu slikati s Čarobnim Djedom za lijepu uspomenu na zabavu i druženje.
Trajanje predstave: 35 minuta
Poklon za djecu: Slatkiši
Poklon za vrtić: Cd božićnih pjesama za djecu

Zlatne priče svetog Nikole

Interaktivna predstava u kojoj sveti Nikola priča djeci o svom životnom putu i značaju.
Na edukativan način ih uči čega je sve zaštitnik.Iz posebne zlatne knjige priča djeci o dobrim djelima i važnosti pomaganja drugima. S obzirom da je radio čudesa Sveti Nikola zajedno sa djecom i tetama izvodi posebna čudesa i čarolije i na zabavan način pojavljuje djeci slatkiše iz čarobnih rekvizita.
*Nakon predstave sva se djeca mogu slikati sa svetim Nikolom a posebna scenografija učinit će sve slike najlijepšom uspomenom za svako dijete
Trajanje nastupa: 35 minuta
Poklon za djecu: Slatkiši
Poklon za vrtić: Cd božićnih pjesama za djecu

Čarobni maskenbal

Interaktivna predstava i zabavno glazbeni program prilagođen vremenu dječjeg karnevala i zabavama pod maskama.
Šareni maskenbal je interaktivna zabava u kojoj se puno pleše, pjeva, veseli i mašta.
Predstavu izvodi klaun Šarenko a ukoliko se nasupa na večim javnim površinama i dvoranama Šarenku se pridručuju čarobni animatori (Dj, meštar od karnevala i animatorica Šarenka)
Trajanje predstave u vrtiću: 35 minuta
Trajanje programa izvan vrtića: 60 minuta
Poklon za djecu: Slatkiši
Poklon za vrtić: Cd plesne koreografije za djecu

Klaun Šarenko je u našem vrtiću izveo nezaboravnu predstavu s obiljem smijeha i oduševljenja. Njegova interakcija s djecom je bila prisutna od početka do krajanastupa pri čemu je cijelo vrijeme zadržao dječju koncentraciju. Sve pohvale i preporuke.

'DV pipi duga čarapa' Solin

Klaun Sarenko na otvaranju adventa u Starome Gradu. Odlican, zabavan, veseo,smijesan klaun Sarenko zabavio je djecu koja nisu skidala osmijeh sa lica. Bravo preporucamo ga!! Hvala.

'DV Sardelice' Stari Grad Hvar

Zahvaljujemo Vam za izrazito veselje koje nam svojim radom već duže vrijeme unosite u našu ustanovu.Već dvije godine surađujemo i s velikom radošću iščekujemo svaki Vaš dolazak.
Stoga Vam se želimo zahvaliti i ovim putem i poželjeti Vam još mnogo izmamljenih osmjeha na licima najmlađih.

Anita Sedlar, 'DV Mala Sirena'

Biti dio priče u kojoj se izmjenjuje dječji smijeh, radost, sreća, veselje zabava... neprocjenjivo je!!! Šarenko, svojim boravkom u nasem vrtiću učino si djecji svijet još lijepšim. Hvala ti i Veliki pozdrav od djece i odgajateljica.

“ D.V.Radost – Makarska“

Zabava je bila vrhunska, zanimljiva i vesela!!!! Djeca su oduševljena i svaki detalj su prepričali roditeljima. Bravo i hvala klaun Šarenko!

„Zadovoljne tete iz dječjeg vrtića Cvrčak – Split“
Slider

Obrazac za rezervaciju

Molimo ispunite sva polja.