Pravila privatnosti

Šarenko – obrt za izvođačku umjetnost Omiška 10 21 000 Split, OIB: 29696862610, obrt se bavi organizacijom animacijskih programa za dječje rođendane, predstave i javne nastupe. U svojoj djelatnosti prikupljam i obrađujem osobne podatke poštujući sve relevantne zakone i propise.
Zaštita Vaše privatnosti je moj prioritet, molimo Vas da ove Informacije pažljivo pročitate!

 

Tko prikuplja podatke?

Veljko Barić je voditelj obrade Vaših osobnih podataka kako je to propisano zakonom i propisima o zaštiti osobnih podataka. Veljko Barić kao voditelj obrade osobnih podataka određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka i odgovoran je za čuvanje i korištenje osobnih podataka u papirnatom ili elektronskom obliku.

 

Koji osobni podaci se prikupljaju?

Podaci koji se prikupljaju su:
Ime i prezime, kontakt broj, Email adresa, naziv organizacije, OIB organizacije, grad i adresa orgnizacije, odnosno podaci na osnovu kojih se pojedinac može identificirati.

 

Koji je pravni temelj za obradu podataka?

Osobne podatke prikupljam prije svega radi osiguravanja pružanja tražene usluge i što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit.
U trenutku dostavljanja Vaših osobnih podataka, Vi pristajete na kontakt sa mnom te mi time dajete za pravo uključiti Vas u moju bazu podataka kako bi ostvarili tražene usluge. To smatram Vašim izričitim pristankom na kontakt.

Hoće li se podaci dijeliti s trećim stranama?

 

Ne prodajem, ne prenosim i ne otkrivam podatke koje prikupim na svojim internetskim stranicama nikome, osim:
- u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza
- u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite vašeg života ili tjelesnog integriteta, a vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu svojih osobnih podataka
- u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu.
 

 

Tko će imati pristup vašim osobnim podacima?

Ja ću osigurati da se Vaši podaci obrađuju samo na način koji je u skladu sa svrhom koja je gore navedena. Ako je to radi ispunjenja navedene svrhe nužno, Vašim podacima će pristup imati: vlasnik obrta Veljko Barić. Sve navedene osobne podatke obrađuju isključivo prema uputama 'Šarenko' – obrta za izvođačku umjetnost.

 

 Gdje će se moji podaci obrađivati?

Vaši osobni podaci će biti obrađivani unutar Europskog gospodarskog područja (EGP) od strane izvršitelja obrade koji su navedeni pod točkom 5., a čija je odgovornost i obveza zaštite osobnih podataka i čuvanja njihove povjerljivosti definirana ugovornim odnosom i u skladu sa svim tehničkim i organizacijskim mjerama i zakonskim propisima koji uređuju zaštitu podataka. Vaši osobni podaci neće biti dostupni nikome tko za to nema ovlaštenje Šarenko – obrt za izvođačku umjetnost

 

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje preuzimanja ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji preuzimanja ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.
No, imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran i pouzdan i ne mogu jamčiti svoju apsolutnu sigurnost.
Cijenim vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga provodim tehničke i organizacijske mjere, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja, kojima osiguravam da integriranim načinom budu obrađeni s odgovarajućom razinom sigurnosti samo oni osobni podaci koji su nužni.

Koja prava imam u odnosu na moje osobne podatke?

Kada je to zakonski predviđeno, imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku, obavijest o svakom brisanju, mijenjanju ili blokiranju podataka prema trećoj strani kojoj su podaci otkriveni te podnošenje prigovora obrtu 'Šarenko' ili nadležnom državnom tijelu.

 

Pravo na prigovor nadzornom tijelu

Prigovor na obradu Vaših osobnih podataka možete podnijeti i nadzornom tijelu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb, 00385 (0)1 4609 999, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., www.azop.hr.

 

Koliko dugo čuvam osobne podatke?

Vaše podatke ću čuvati onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarenje svrhe radi koje ih obrađujem. Kriterij na temelju kojega određujem razdoblje čuvanja osobnih podataka je upravo svrha prikupljanja i vremenski rok u kojem želite da Vam pružam svoje usluge.

 

Kako me možete kontaktirati?

Ako imate bilo kakva pitanja o korištenju Vaših osobnih podataka, možete me kontaktirati telefonom, mailom ili poštom kako slijedi:
- Telefon: +385 (0)91 239 4444
- E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- pisanim putem na adresu: Šarenko, obrt za izvođačku umjetnost, Omiška 10, 21000 Split

 

Potvrđujem da sam upoznat/ta sa svim relevantnim informacijama o Šarenko, obrt za izvođačku umjetnost i uslugama koje pruža.
Ovime dajem izričitu privolu obrtu 'Šarenko' i poslovno povezanim osobama obrta Šarenko da prikuplja i dalje obrađuje moje osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom.