Aktualnosti

Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 13:59

Šarenkov klaunsko mađioničarski show na 11 - om rođendanu Jokera u Splitu!

Dana 06.10.klaun Šarenko nastupio je sa dva programa povodom rođendana trgovačkog centra Joker u Splitu. U jutarnjem dijelu programa Šarenko je modelirao balone za djecu i tom je prilikom izradio na stotine različitih figura i poklanjao ih svoj djeci u centru.

Popodne je bilo rezervirano za pravi klaunsko mađioničarski show u kojem je kao i uvijek Šarenko interaktivno izvodio trikove uz sudjelovanje što više djece. U predstavi su korišteni gotovo svi novi trikovi i čarolije koje su oduševile djecu i roditelje. Osim magije bilo je tu i žongliranja, igara i naravno neizostavnih plesnih koreografija gdje je predstavljena nova koreografija 'Klaun style' koja je s oduševljenjem prihvaćena od svih.

Dana 07.10. Šarenko je nastupio s ekipom čarobnih animatora u interaktivnoj predstavi 'Čarobni rođendan' koja govori o prekomjernom korištenju mobitela i koja je ispunjena plesom, pjesmom, igrama i čarolijama. Bio je to jedan zaista lijepi rođendan u kojem su se veselila mnogobrojna djeca i na kojem je predstavljeno dosta novih čarolija, pjesama, koreografija i igara. Hvala Jokeru još jednom na ukazanom povjerenju i vidimo se na slijedećem rođendanu!

Pročitano 495 puta