Aktualnosti

Srijeda, 13 Prosinac 2017 10:31

Advent u Splitu - Održana predstava 'Čarobna zima'

Dana 12.12.27. u 18:00 održana je zabavno interaktivna i plesna predstava 'Čarobna zima' u parku Đardin u Splitu koji je ove godine posebno uređen i namjenjen isključivo djeci i dječjim događanjima.

Predstava je to u kojoj se pojavljuju djeci omiljeni zimski likovi poput Olafa, Elze, Ane i Djeda Božićnjaka koji ih pjesmom i plesom uvode u blagdansko razdoblje. Klaun Šarenko u predstavi igra 3 lika a najznačajni je naravno kao klaun koji zabavlja djecu do dolaska djeda Božićnjaka. U parku je nazočio velik broj djece i roditelja a popratno su nastupali i plesni klubovi koji su dodatno zagrijali sve prisutne i držali atmosferu dinamičnom i živom. Voditelji cjelokupnog programa su vilenjaci tako da je cjela priča zapravo lijepo osmišljena i ispričana. Samoj predstavi je nazočio i gradonačelnik grada Splita koji nije skrivao oduševljenje.

Ovo je još jedno novo i zaista lijepo iskustvo za Šarenka i njegov rad.Suradnja s ostalim animatorima i cjelom ekipom je fantastična a pozitivne reakcije publike su dokaz i smjernica za nove izvedbe i nastavak rada na ovakvim projektima.
Predstava će se još 2 puta prikazivati u Đardinu 24.12. i 06.01.a gostovati će i u gradu Omišu na dječjem dočeku nove godine.

Do tada lijepi pozdrav i vidimo se!

Pročitano 968 puta