Aktualnosti

Četvrtak, 15 Prosinac 2016 11:21

Spektakularan nastup Šarenka na božićnom gradu u Makarskoj!

Klaun Šarenko prvi put je javno nastupio u gradu Makarskoj u sklopu božičnog grada. Ono što Šarenka posebno veseli je činjenica da su desetci djece i roditelja stigli s otoka Brača samo kako bi vidjeli i sudjelovali u Šarenkovim čarolijama. žongliranju, plesu i gegovima.

Šarenko je nastupio s pozornice postavljene na trgu za sve izvođače. Okupio se lijepi broj djece i roditelja koji su 2 sata uživali u trikovima koje je izvodio klaun. Potom je cjeli trg žonglirao s klaunom a loptice, kolutovi i čunjevi letjeli su na sve strane.

Posebno zadovoljstvo bilo je raplesati svu djecu i roditelje tako da su svi u Makarskoj imali prilike upoznati prepoznatljive Šarenkove plesne koreografije; Bombu, Gangam Style i Chicken dance. Svi sudionici u drugom djelu programa nagrađeni su figurama od balona kojih je napravljeno preko 300. Hvala gradu Makarskoj i svim sudionicima na zaista spektakularnom nastupu i programu. Klaun Šarenko sa zadovoljstvom najavljuje ponovni nastup 26.12. na dan sv Stjepana u Makarskoj.

Pročitano 804 puta