Klaun Šarenko bio je gost Dubrovačke Televizije u periodu od 02.12. do 05.12. 2016. Godine.
Dubrovačka televizija emitirala je svaku večer live emisiju pod nazivom Zimski đir. Bogati program emisije uključivao je razne goste, reportaže, nagradne igre i jako puno smijeha i zabave.
Klaun Šarenko uz dvoje predivnih voditelja Marte i Emersona je svakodnevno nastupao i zajedno s njima sudjelovao u programu...Šarenko je duetu s Emerskonom obilazio kučice na Stradunu i izvodio trikove, pjevao, plesao i zabavljao najmlađe i one malo starije.

U nedjelju ujutro 05.12.2016. Šarenko je napravio poseban program na Stradunu za djecu i mlade gdje se okupilo nekoliko stotina sudionika.Klaun je izvodio svoje prepoznatljive trikove, žonglirao i izradio mnogo figura od balona za svu djecu.
Na ovom predivnom putovanju Klaun Šarenko je stekao jedno novo iskustvo i upoznao mnogo novih prijatelja.Uz sve to imao je priliku i dovoljno vremena upoznati i doživjeti sve ljepote Dubrovnika.

Jedno veliko hvala Dubrovačkoj televiziji i svim njenim djelatnicima i svim dubrovčanima i dubrovčankama na nezaboravna 4 dana puna dobre zabave, smijeha i veselja.

U velikoj nadi da se vidimo i dogodine puno šarenih pozdrava!

1
2
3
4